Helpdor Oy??

onkopalkkatyötä

Onko tietoa firmasta? Etsii mm. kielten- ja tanssinopettajia

101

18728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qwerkmonn
      • Anonyymi

        Toimii edelleen, 2022 huijaten, katteettomat lupaukset ovat aina muiden vika. Positiiviset lausunnot ovat aivan varmasti heidän itsensä keksimiä.


    • johnthereipas

      Olen kuullut, että Helsingissä liikkuu joukko firman perustajaan katkeroituneita koodereita. Kyllä tonne varmaan kannattaa mennä töihin, kunhan on joustava palkanmaksun suhteen.

      • Tude8

        Älkää ikinä tilatko tältä firmalta mitään palveluita.voin kertoa että heidän takia muutto muuttui helvetisti. laatikoita odoteltiin 5tuntia.muutto ei ikinä toteutunut? ei kukaan tullut sovittuna aikana.rahat meni..


      • Anonyymi

        Helpdoor hoiti ainakin minun muuttoni asiallisesti ja sovittuun hintaa. Muuttomiehet tuli sovittuna aikana ja muutto kesti sen ajan kuin olin itse arvioinut edellisten muuttojen perusteella. Muuttajat oli mukavia ja ulkomaalistaustaisia, auttoi jopa lappujen laitossa kattoon, pesukoneen vesiputkien kanssa ja laittoivat esim. varastoon menevät laatikot varastoon. Huolellisesti tekivät työt. Hinta oli kohtuullinen. Huonompia firmoja ovat olleet Grundel Helsingissä ja Tampereella ja Tamperelainen Nääsmuuttopalvelu. Helpdoorilta voi huoletta tilata ainakin muuttoopalvelun, joka on kilpailukykyinen näiden muiden muuttofirmojen kanssa.


      • Anonyymi
        Tude8 kirjoitti:

        Älkää ikinä tilatko tältä firmalta mitään palveluita.voin kertoa että heidän takia muutto muuttui helvetisti. laatikoita odoteltiin 5tuntia.muutto ei ikinä toteutunut? ei kukaan tullut sovittuna aikana.rahat meni..

        Minä odotin 12 tuntia.


      • Anonyymi
        Tude8 kirjoitti:

        Älkää ikinä tilatko tältä firmalta mitään palveluita.voin kertoa että heidän takia muutto muuttui helvetisti. laatikoita odoteltiin 5tuntia.muutto ei ikinä toteutunut? ei kukaan tullut sovittuna aikana.rahat meni..

        Ei tosiaan kannata tilata heiltä mitään, kommunikointi ala-arvoista, työn tekijä ei tiennyt mitään asioista jotka olin selostanut hyvin tarkkaan hepldoriin puhelimitse ja nyt sieltä ei edes saa laskua, olen yrittänyt jo 2 viikkoa, eivät edes vaivaudu vastaamaan meileihin!


    • Raha-Simo

      Meillä kävi helpdorin siivooja. Puhdasta tuli.

    • JuhoK2

      Ketään ei ole huijattu. Kyse on vain henkilökohtaisesta hyökkäyksestä rehellistä yrittäjää kohtaan. Palkkarahat on aina saatu vaikka 2-3pv pikasiirtona Ameriikasta asti.

      • Mk18

        Älä jauha paskaa vaan maksa palkkiot


      • Anonyymi

        Älä hän nyt Juho. Huijattua on satoja. Työn ostajina ja tekijöinä. Täytyy olla täys kusipää, että kehtaa harrastaa täysin avointa huijausta.


      • Anonyymi

        Vähän niinku maksamattomat verot ja eläkemaksut. Puhumattakaan protestilistasta mikä on pitkä kuin nälkävuosi. Varmaan nekin vaan hyökkäystä?


    • Perintätoimisto2

      Tämä yrittäjä on ulkoistanut palkan maksun palkkaturvalle, joten tosiaan joustavuutta palkan suhteen toivotaan.

    • MarikaMek

      Ei huijattu vai? Miten selität Juho sen, että Hubchat, eli aiempi yrityksesi:

      - Ei maksanut työntekijöiden eläkkeitä
      - Ei maksanut työntekijöiden veroja vaikka verot pidätettiin palkasta
      - Jätti työntekijöiden palkat maksamatta, ja työntekijät joutuivat odottamaan palkkojaan yli 8kk Palkkaturvasta

      Kaikkihan nämä faktathan ovat tuossa artikkelissa:
      http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/uskomaton-tarina-nain-suomalainen-sarjayrittaja-tehtaili-startupeja-ja-sumutti-tyontekijoita-6669415

      Lisäksi aiempi yrityksesi jätti satoja tuhansia euroja kuluja veronmaksajien maksettaviksi: http://www.protestilista.com/?yritys=hubchat&kaupunki=

    • dsfdfdsfdsfdsfsdf

      Tilasin täältä siivouspalveluita. Joku Juho vastasi tiedusteluuni. Kyseli maksua työstä ennakkoon. En maksanut, kuulosti aika oudolta...

      • Anonyymi

        On outoa todella. Ensin työ ja sit palkka! Multa meni maksu ennakkoon . Katotaan, tuleeko siivooja sovitusti. Ja jos tulee, toiv hän saa palkan työstään. Mä joka tap.saan rahani takaisin pankiltani. Tarkistin asian.


    • Pete_R

      Samantyylisiä kokemuksia täälläkin. Helpdorin siivooja kävi kotonani ja muun muassa lattiat pestiin jollain pesuaineella. Työn jälkeen lattia jäi todella liukkaaksi, sillä mitään pesuaineen huuhtelua pinnalle ei tehty. Kysyin siivoojan pätevyydestä suoraan häneltä itseltään, johon hän kommentoi huonolla suomella että "ei mitään väli".

    • apukäsi

      eikös tämä ole apukäsiä kaikkiin hommiin?

    • ShebalebaEast

      Olin tuolla firmassa töissä, palkkaani ei ole vieläkään maksettu. 3kk sitten oli palkkapäivä. Palkkaturvahakemus vireillä!

      • Anonyymi

        Huh. Siis huijareita. Ahneita.


    • SamaJatkuuNäköjään

      @ShebalebaEast et sitten lukenut noita ylempänä olevia linkkejä?

    • LinguistDude

      Olen tuottanut Helpdorin kautta asiakkaille kielenopetuspalveluita nyt useamman kuukauden ajan. Parilta ensimmäiseltä kuukaudelta palkka tuli (miinus heidän välistä vetämä parikymmentä prosenttia), nyt muutamaan kuukauteen ei ole rahaa enää kuulunut tehdyistä töistä huolimatta... Surullista.

      • käsi_ojossa_

        Opetatko ilman palkkaa? Se on vapaaehtoistyötä se! Itselläni ei ole varaa siihen, koska pitää a) maksaa asumisesta b) ostaa ruokaa c) maksaa työmatkat
        d) ostaa joskus saippuaa ja vessapaperia e) maksaa sähkölasku ennen kuin katkaisevat ..
        Aika paljon on menoja, vaikka miten yrittäisi hyväsydäminen olla.


      • LinguistDude

      • Anonyymi

        Hyvä tietää.


    • CommonSense76
      • Raigo

        Pull shit service . They broke my class table and it seems that to pay the price for it 100 EUR was to mutch. So i did not get any money for it


    • Tyytymätön

      Mulla kans aivan paska kokemus, ja kadun sitä että en googlannut yritystä ennen palvelun tilaamista. Tilasin loppusiivouksen mun asuntoon josta muutin pois. Enkä kerennyt sitä
      Itse tekemään, googlasin loppusiivous ja helpdpr oli ensimäinen joka tuli vastaan. Enkä sen enempää miettinyt sillä oli niin kiireinen ajanjakso elämässä. Sekä periaatteessa se että halusin täydellisen loppusiivouksen jotta saan takaisin kokovukravakuuteni.

      Siivojat kävi, oli ensinnäkin myöhässä omista aikatauluista enkä
      Kerennyt jäämään odottelemaan joten jouduin mieheni pyytämään omista hommista avaamaan oven siivoajille. Seuraavana päivänä oli avainten luovutus. Menin siis tunti ennen avainten luovutusta tsekkaamaan kämpän ja pettymys oli mieletön. Ei siellä oikein mitään ollu tehty kaikki oli mielestäni kuin mitään ei olisi tehty. Siivooja oli jättänyt kaikenlisäksi omat työhanskansa mulle kotiin kaappiin. Sekä vessassa hanan altaan alta vuosi vetttä ja näinollen koko vessan lattia oli aivan märkä. Ken tietää mitä siellä tehty. Lista olisi pitkä näiden hommista.

      Loppujen lopuksi vuokravakuutttani perittiin ja kun kysyin hyvitystä niin sekin tuntui olevan vaikea yrityksellle sillä
      Sain kysyä sitä monta kuukautta perään että maksavat osuuden joka minulta miinustettin .

      En suosittele yritystä kenellekkään. Paskaa palvelua työntekijöiltä
      Sekä itse juholta. Jos ei osaa toimia yrittäjänä niin si kannata siihen edes ryhtyä.

      • Anonyymi

        Samanlaiset kokemukset. Huijatuksi tuli ikäihminen muuton yhteydessä. Ensin sovittu muutto peruuntui ja sitten muka äkkiä saatiin uudet tilalle. Muuttamassa oli kaksi täysin kokematonta tumpeloa ja autossa istui autonkuljettaja, joka soitteli koko ajan kysellen mitä piti tehdä. Puolen tunnin kuluttua hän lähti kotiin ja jatkoi soittelua kotoa. Jäljelle jääneiden kielitaito ei riittänyt ymmärtämään mitä muutto tarkoittaa. Entiseen paikkaan jätettiin osa tavaroista ja uuteen paikkaan ne oli heitelty pitkin asuntoa. Sopimuksen mukaan Heillä olisi pitänyt olla mukana muuttolaatikoita ja pakata loput tavarat. Heillä piti myös olla pätevyys irrottaa pesukone ja kiinnittää uudessa asunnossa. Kone oli jätetty keskelle kylpyhuoneen lattiaa kiinnittämättä. Jälkikäteen onneksi eivät olleet edes yrittäneet kiinnittää ja vältyttiin siltä vahingolta. Yrityksessä ei lueta sähköposteja ennenkuin sinne soittaessa. Tämän katastrofimuuton jälkeen he eivät edes vastaa viesteihin. Puhumattakaan, että jotakin korvattaisiin. Olen ollut yhteydessä Kuluttajavirastoon ja tehnyt reklamaation. Pahin virheeni oli, että olin maksanut etukäteen. Sitä ei tietysti olisi pitänyt tehdä, mutta silloin ei ollut aikaa lukea näitä palautteita. En olisi missään tapauksessa edes soittanut tähän yritykseen, jos olisin ehtinyt tutkia taustoja.


    • SoijaS

      Voin kertoa oman kokemukseni muutosta.
      Oli erittäin edullinen, mutta jälki varsin hutiloitua. Toivat muuttolaatikot päivän myöhässä. Muutto alkoi myöhässä. Kantajat olivat mukavia, mutta puhuivat alkeellista suomea ja naarmuttivat keittiön pöydän roskiskuntoon. Hakivat muuttolaatikot pois päivän myöhässä. Itkuinen työmies soitteli mulle ja kyseli mihin laatikot kuuluu palauttaa. Annoin helpdorin numeron, jota hänellä ei kuulemma edes ollut! Siinä vaiheessa se farssi alkoi jo naurattaa. Saimme lahjakortteja kokemistamme myöhästelyistä, tietysti helpdoriin... mitäköhän niillä tilaisin? Ehkä siivoojan, joka tulee kaksi tuntia myöhässä ja naarmuttaa pintoja, eikä puhu suomea :')

    • Outlander_

      Olin Helpdorilla devaajana vielä jonkin aikaa sitten. 3kk maksamattomien palkkojen jälkeen jätin työpaikan. Palkkaturvahakemus on vireillä.

      • mikkomallikas81

    • Tuukkae

      Älkää ikinä käyttänyt Helpdor palveua,muuttolaatikot tulivat 5tunti myöhässä ja muutto piti olla 15.00 autoa eikä miehet tulleet!!puhelimessa Juho sanoi aina että kyllä kohta.. ja lopuksi ei vastannut.jouduimme pyytämään kaverit apuun! epäluotettava firma!! odotamme edelleen rahoja

    • Stadiri

      Kyllä. Mutta Comstructor on silti tän yhden ukon oma yritys. Kyröläinen vetää edelleen helpdoria.

    • Karkaa

      Konkussi hakemus.

      • Ehkei-yllätä

        Onko näin?


    • ViroPoika

      Velka yrittäjälle yli 5000€. Mukaan ei ole sopimusta. Ei ole velvollinen maksamaan.

    • Anonyymi

      Meillä oli muutto kyseisen firman kanssa. Paikalle tuli kolme muuttomiestä, jotka heti tullessa kieltäytyivät kantamasta painavia kaappeja, joista oli kerrottu etukäteen. He sanoivat, että ajattelimme vain tavaroitamme, emme heitä. Mieheni kantaa ne yleensä kaksin ystävän kanssa, mutta tällä kertaa päätimme maksaa ammattilaisille. Muuttomiehet pistivät teatteriesityksen pystyyn ja kolmestaan raahasivat kaappeja välillä meitä mulkoillen. Maksoimme tuntipalkkaa, joten he kantoivat yhden laatikon kerrallaan. Mieheni ja poikamme käärivät hihat ja alkoivat kantaa vähintään kaksi laatikkoa kerrallaan. Tämän jälkeen muuttomiehet eivät kehdanneet enää kantaa yhtä. Naapurimme sattui paikalle ja tuli apuun. Näin yksi muuttomiehistä ja kolme miestä omasta takaa kantoivat KAIKKI huonekalut muuttoautoihin. Kaksi muuttomiestä seisoivat autojen vieressä ja ohjasivat minne tavarat kannettiin. Muuttomiehet olivat sitä mieltä, että kaikki tavaramme eivät mahdu yhdellä kertaa, vaan reissuja on tehtävä kaksi. Naapurimme otti ohjat käsiin ja kaikki tavarat mahtuivat kerralla kyytiin. Kun muuttokuorma saapui uuteen kotiimme, tuli arvioitu aika täyteen. Muut muuttofirmat kuten Ja-Ki ja opiskelijamuutot ovat suoriutuneet noin 200 m2 muutosta alle arvioitujen aikojen. Myös naispuoliset työntekijät ovat kantaneet 2-3 laatikkoa kerralla. Silloin tosin saa maksaa urakkahinnan. Mieheni keskusteli välittäjän kanssa ja sanoi että tahti on hidasta ja itse kannamme lähes kaiken. Välittäjä soitti muuttajille, jotka sanoivat että he eivät ole orjia, vaan ammattilaisia. Miestäni käskettiin maksamaan tähän mennessä kertyneet tunnit sekä tulevat tunnit käteisenä miehille heti tai muutto keskeytyy. Muuttomiehet olivat kuitenkin ehtineet tyhjentää tavaramme kadulle Helsingin keskustassa huomattavan nopeassa ajassa ja lähteä pois. Koko omaisuuteemme oli kadulla, eli noin 200 laatikkoa ja huonekalut. Tietokoneet, arvopaperit, kaikki. Soitimme muutaman 190 cm sukulaispojan apuun ja saimme tavarat kotiimme huippuvauhtia. Heille oli ilo maksaa hyvin tehdystä työstä.

    • Anonyymi

      Minäkin kävin haastattelussa. Etsivät taloussihteerin, joka toimisi kevytyrittäjänä. Työilmoituksessa he eivät edes kirjoittaneet mitään kevyt yrittäyksestä. Harmi, eten tarkistanut kommentteja täällä ennen hastattelua. yritys vaikuttaa epäluotettavalta, erittäin epämiellyttävä vaikutelma haastattelun jälkeen. Ajan tuhlaus!

      • Anonyymi

        Voisin opettaa vaakamamboa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisin opettaa vaakamamboa.

        opettakaa olla lojaali


    • Anonyymi

      ei kannata edes harkita

      • Anonyymi

        nii juha tulee ja potkasee karatella jalkaan ,,ja kalle vieressä imee meisseliä..ja vie lompsan..ja maksaa siitä verot.....verottajalle...perkele....


    • Anonyymi

      Huijari firma tämä helpdor. Älkää ikinä menkö näille tekemään töitä. Rahojanne ette koskaan saa. Kokemusta on.

      • Anonyymi

        Ihan sama täällä. Rahat menneet niin omat, lainatut ja n. 10 000 € saamisia. Tuskin tätä Kyröläistä mitenkään edes hetkauttaa vaan joko vetää nyt konkurssiin tai jatkaa uusien yrittäjien huijaamista maksamalla pieniä keikkoja mutta isommat jää saamatta. Ei edes saa kiinni mistään ja aivan ihania sinisilmäisiä tyttöjä hoitaa tätä bisnestä mutta valitettavasti eivät ymmärrä mistään työstä mitä ottavat vastaan ja antavat eteenpäin. Asiakkaita pitäisi rahastaa etukäteen ennen kuin edes kohdetta nähty. Jäätävää toimintaa mikä itseltä vienyt rahat, työntekijät ja maineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan sama täällä. Rahat menneet niin omat, lainatut ja n. 10 000 € saamisia. Tuskin tätä Kyröläistä mitenkään edes hetkauttaa vaan joko vetää nyt konkurssiin tai jatkaa uusien yrittäjien huijaamista maksamalla pieniä keikkoja mutta isommat jää saamatta. Ei edes saa kiinni mistään ja aivan ihania sinisilmäisiä tyttöjä hoitaa tätä bisnestä mutta valitettavasti eivät ymmärrä mistään työstä mitä ottavat vastaan ja antavat eteenpäin. Asiakkaita pitäisi rahastaa etukäteen ennen kuin edes kohdetta nähty. Jäätävää toimintaa mikä itseltä vienyt rahat, työntekijät ja maineen.

        Otappa yhteytta ja kerro lisaa, nyt muutaman keikan tehnyt ja rahoja ei nay ?
        0404148334


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otappa yhteytta ja kerro lisaa, nyt muutaman keikan tehnyt ja rahoja ei nay ?
        0404148334

        Kyröläinen ei veroja maksa. Vaati firmaani laskuttamaan käännetyllä alvilla. Verottaja ei tiedä näistä puuhista mitään. Kyröläinen väitti olevansa rakennusliike. Edellisestä firmasta jäi Kyröläiseltä maksamattomia veroja n. 260 000€. Asiakas maksaa alvin, mutta Juho poika pitää ne itsellään.


    • Anonyymi

      Etukäteen piti maksaa muutto, kuorma-autoa luvattiin ja kaksi kantajaa.
      Kellon aikaa muutettiin heidän puolelta kolmella tunnilla.
      Samana päivänä ilmoitettiin että kuorma-auto on rikki (olikohan autoa ollenkaan),
      että jos vuokraisimme itse auton ja sopisiko muutto vaikka sunnuntaina, kahden asunnon kamat pakattuna!!??
      Saimme hommattua itse auton peräkärryn ja muuttomiehet tulivat kaksi tuntia myöhässä, tekivät kovan homman, kuulemma Kongosta kotoisin.
      Muutto venyi klo 16.00- n.20.00 kun ei ollut sitä kuorma-autoa.
      Ay- aktiivi jäsenenä mietin että mitähän maksetaan kantajille kun kokonaissumma muuttoon oli 138€ ???
      Kantajien perään soiteltiin jo tunnin kuluttua, että heillä olisi jo toinen keikka.
      En missään tapauksessa suosittele, oli vain pakko ottaa tämä kun en muutakaan saanut nopealla ajalla.

      • Anonyymi

        Tuttua. Olin tilannut aamuksi kantamaan tavaroita kaksi henkilö. He tulivat ajallaan ja ripeästi nainen ja mies kantoivat lavalle koko puretun asunnon sisältöä.. Odotin toista henkilöä kasaamaan uusia kaappeja sekä yksi vanha senkki oli lähdössä ulkomaille mitä piti kolmannen työparin tulla hakemaan. Ei ketään näkynyt, Nämä
        aamulla 8 :00 tulleet purkujätteen kantajat olivat ainoat jotka sieltä tuli ajoissa. Kysyin voisiko millään auttaa kaappien kanssa kun kohta tulee parkettiasentaja laittamaan listoja ja kaapit pitäisi saada kassan? Mies tuli auttamaan ja hennon oloinen nainen jäi yksin kantamaan. Sanoin tulevani auttamaan kun saan Helpdorilta jonkun kiinni.
        Ei ollut mitenkään hidasta työtä mitä ihmettelin. Oli jonkun urheilulajin ( judo)?) harrastaja ja lava täyttyi pikapikaa parketista,, kaapeista, ovista jne. Sitten kolme tuntia myöhässä tuli yksi ulkomaalainen mies joka ei puhunut Suomea. 200 kilpa painavaa senkkiä ei yksin saa 100 metriä millään kuljetettua jollain kärryllä. Tämä nainen sanoi, että nyt se kärry pois, ota toisesta päästä kiinni niin kannetaan senkki autoon. Nainen vielä tarkisti onko senkki tyhjä. Sanoin olevan mutta eipä ollut ja onneksi tarkisti kun vanhat astiastot oli jäänyt sisälle.
        Siitä kantoivat 100 metriä autoon, nainen vielä sanoi, että laitetaan kyljelleen ja kysyi onko mitään vanhaa huopaa tms alle ettei naarmuunnu. Sinne lähti senkki Salsaan
        ajoissa. Nainen jatkoi lavan täyttöä. Piripintaan tuli ja kyllä
        olin kiitollinen näille aamulla tulleille. Kaapin osalta ei tullut ketään. Nämä kaksi piti vaan täyttää lava ja olisin itse auttanut mutta yritin saada yrityksestä jotain kiinni. Ei onnistunut. Lava täyttyi ajoissa, haettiin, kaapit olivat koottuna ennen listamiehen tuloa tai hetken odotti ja lainasi poraa kun ei nämä olleet tähän varustautuneet.
        Tekivät kolmen porukan työn. Illalla mietin uudessa kodissa miten minua onnisti kun aamun tulijat tekivät tämän kaiken ja sain ensimmäisen yön uudessa kodissa
        nukkua. Kuulin tämän naisen siirtävän päivän omia töitä jotta minun koti tuli kuntoon. Jäin näitä lukiessa miettimään, että tuskin he edes saivat palkkaa päivän työstään. Minulle ei koskaan vastattu puhelimeen ja olin maksanut etukäteen mutta en näille aamun tekijöille vaan kolme eri keikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuttua. Olin tilannut aamuksi kantamaan tavaroita kaksi henkilö. He tulivat ajallaan ja ripeästi nainen ja mies kantoivat lavalle koko puretun asunnon sisältöä.. Odotin toista henkilöä kasaamaan uusia kaappeja sekä yksi vanha senkki oli lähdössä ulkomaille mitä piti kolmannen työparin tulla hakemaan. Ei ketään näkynyt, Nämä
        aamulla 8 :00 tulleet purkujätteen kantajat olivat ainoat jotka sieltä tuli ajoissa. Kysyin voisiko millään auttaa kaappien kanssa kun kohta tulee parkettiasentaja laittamaan listoja ja kaapit pitäisi saada kassan? Mies tuli auttamaan ja hennon oloinen nainen jäi yksin kantamaan. Sanoin tulevani auttamaan kun saan Helpdorilta jonkun kiinni.
        Ei ollut mitenkään hidasta työtä mitä ihmettelin. Oli jonkun urheilulajin ( judo)?) harrastaja ja lava täyttyi pikapikaa parketista,, kaapeista, ovista jne. Sitten kolme tuntia myöhässä tuli yksi ulkomaalainen mies joka ei puhunut Suomea. 200 kilpa painavaa senkkiä ei yksin saa 100 metriä millään kuljetettua jollain kärryllä. Tämä nainen sanoi, että nyt se kärry pois, ota toisesta päästä kiinni niin kannetaan senkki autoon. Nainen vielä tarkisti onko senkki tyhjä. Sanoin olevan mutta eipä ollut ja onneksi tarkisti kun vanhat astiastot oli jäänyt sisälle.
        Siitä kantoivat 100 metriä autoon, nainen vielä sanoi, että laitetaan kyljelleen ja kysyi onko mitään vanhaa huopaa tms alle ettei naarmuunnu. Sinne lähti senkki Salsaan
        ajoissa. Nainen jatkoi lavan täyttöä. Piripintaan tuli ja kyllä
        olin kiitollinen näille aamulla tulleille. Kaapin osalta ei tullut ketään. Nämä kaksi piti vaan täyttää lava ja olisin itse auttanut mutta yritin saada yrityksestä jotain kiinni. Ei onnistunut. Lava täyttyi ajoissa, haettiin, kaapit olivat koottuna ennen listamiehen tuloa tai hetken odotti ja lainasi poraa kun ei nämä olleet tähän varustautuneet.
        Tekivät kolmen porukan työn. Illalla mietin uudessa kodissa miten minua onnisti kun aamun tulijat tekivät tämän kaiken ja sain ensimmäisen yön uudessa kodissa
        nukkua. Kuulin tämän naisen siirtävän päivän omia töitä jotta minun koti tuli kuntoon. Jäin näitä lukiessa miettimään, että tuskin he edes saivat palkkaa päivän työstään. Minulle ei koskaan vastattu puhelimeen ja olin maksanut etukäteen mutta en näille aamun tekijöille vaan kolme eri keikkaa.

        Täällä yksi myös joka ei ole saanut rahoja ja oli mikä tahansa ” asikkaat ja työntekijän ” yhteen saatava yritys mikä vetää tästä hyvästä 20% mutta todellisuudessa pitää asiakkaan rahat ja ei työntekijämme saa mitään. Olisi mielenkiintoista tietää paljonko meitä ilmaisyrittäjiä on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuttua. Olin tilannut aamuksi kantamaan tavaroita kaksi henkilö. He tulivat ajallaan ja ripeästi nainen ja mies kantoivat lavalle koko puretun asunnon sisältöä.. Odotin toista henkilöä kasaamaan uusia kaappeja sekä yksi vanha senkki oli lähdössä ulkomaille mitä piti kolmannen työparin tulla hakemaan. Ei ketään näkynyt, Nämä
        aamulla 8 :00 tulleet purkujätteen kantajat olivat ainoat jotka sieltä tuli ajoissa. Kysyin voisiko millään auttaa kaappien kanssa kun kohta tulee parkettiasentaja laittamaan listoja ja kaapit pitäisi saada kassan? Mies tuli auttamaan ja hennon oloinen nainen jäi yksin kantamaan. Sanoin tulevani auttamaan kun saan Helpdorilta jonkun kiinni.
        Ei ollut mitenkään hidasta työtä mitä ihmettelin. Oli jonkun urheilulajin ( judo)?) harrastaja ja lava täyttyi pikapikaa parketista,, kaapeista, ovista jne. Sitten kolme tuntia myöhässä tuli yksi ulkomaalainen mies joka ei puhunut Suomea. 200 kilpa painavaa senkkiä ei yksin saa 100 metriä millään kuljetettua jollain kärryllä. Tämä nainen sanoi, että nyt se kärry pois, ota toisesta päästä kiinni niin kannetaan senkki autoon. Nainen vielä tarkisti onko senkki tyhjä. Sanoin olevan mutta eipä ollut ja onneksi tarkisti kun vanhat astiastot oli jäänyt sisälle.
        Siitä kantoivat 100 metriä autoon, nainen vielä sanoi, että laitetaan kyljelleen ja kysyi onko mitään vanhaa huopaa tms alle ettei naarmuunnu. Sinne lähti senkki Salsaan
        ajoissa. Nainen jatkoi lavan täyttöä. Piripintaan tuli ja kyllä
        olin kiitollinen näille aamulla tulleille. Kaapin osalta ei tullut ketään. Nämä kaksi piti vaan täyttää lava ja olisin itse auttanut mutta yritin saada yrityksestä jotain kiinni. Ei onnistunut. Lava täyttyi ajoissa, haettiin, kaapit olivat koottuna ennen listamiehen tuloa tai hetken odotti ja lainasi poraa kun ei nämä olleet tähän varustautuneet.
        Tekivät kolmen porukan työn. Illalla mietin uudessa kodissa miten minua onnisti kun aamun tulijat tekivät tämän kaiken ja sain ensimmäisen yön uudessa kodissa
        nukkua. Kuulin tämän naisen siirtävän päivän omia töitä jotta minun koti tuli kuntoon. Jäin näitä lukiessa miettimään, että tuskin he edes saivat palkkaa päivän työstään. Minulle ei koskaan vastattu puhelimeen ja olin maksanut etukäteen mutta en näille aamun tekijöille vaan kolme eri keikkaa.

        kai maksoit suoraan kantajille hyvät rahat etkä antanu helpdorille mitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä yksi myös joka ei ole saanut rahoja ja oli mikä tahansa ” asikkaat ja työntekijän ” yhteen saatava yritys mikä vetää tästä hyvästä 20% mutta todellisuudessa pitää asiakkaan rahat ja ei työntekijämme saa mitään. Olisi mielenkiintoista tietää paljonko meitä ilmaisyrittäjiä on?

        Tässä yksi ilmaisyrittäjä. Kiinnostaa myös montako meitä on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä yksi ilmaisyrittäjä. Kiinnostaa myös montako meitä on.

        TODELLA MONTA! Jättävät maksamatta työn tehneille yrityksille ja värväävät uusia yrityksia tilalle. Ihan rikollista toimintaa!!!


    • Anonyymi

      Muistakaahan käydä antamassa huonoista kokemuksistanne Helpdorille arvio Googlessa. Firma pyyhki vastikään kaikki arvionsa ja loi feikkitilejä, joiden avulla firman arvio nostettiin tasolle 5/5 Googlessa.

      • Anonyymi

        xD ei helkkari mitä toimintaa.


    • Anonyymi

      Olen nyt tehnyt 4 keikkaa , eikä ole vielä rahoja kuulunut ja väittävät että on maksettu. Ei voi kestää 5 pv että rahat siirtyvät tilille. Nyt löysin nämä kommentit ja en enään ihmettele. Täytyy käydä juttelemassa henk kohtaisesti niin alkaa rahat löytymään.

      • Anonyymi

        Voisin lähteä mukaan. Onkin jo aikaa kun sain kuunnella satuja aurilta ja juholta.


    • Anonyymi

      Nyt tehkää hyvät ihmiset rikosilmoituksia tästä huijarista! Mitä nopeammin tämä saadaan loppumaan, sitä parempi. Huijarit liiketoimintakieltoon ja tarvittaessa vaikka vankilaan. Sen verran röyhkeää toiminta vaikuttaa olleen jo vuosikausia.

    • Anonyymi

      Helpdor etsii nyt runsaasti "yrittäjiä/kevytyrittäjiä" eri tehtäviin. Kannattaa varmasti miettiä pariin kertaan, että mihin lähtee mukaan :D

    • Anonyymi

      Täällä nämä helpdorin kätyrit yrittää vain parantaa firman mainetta. Molliin tullu helvetisti avoimia työpaikkoja toivottavasti kukaan ei hae töihin sinne.

    • Anonyymi

      Yksi Helpdorin työntekijöistä tuli imemään kullia suoraan kotiovelle. 15min ja homma oli ohi. Hyvää palvelua.

    • Anonyymi

      Voi ei! Oli kaikki ilmoitukset mol.fi hävinneet, olisin niin halunnu hakea töihin heille!

      • Anonyymi

        Hyvä jos ne ilmoitukset vihdoinkin poistettiin. Voi olla että vaikutin asiaan jotenkin, tai sitten en.


    • Anonyymi

      Kannattaa käydä ilmaisemassa mielipiteensä tästä yrityksestä arvioimalla kyseinen yritys Googlessa haluamallaan tavalla.

    • Anonyymi

      Lupauksia, valehtelua. Juho Kyröläinen taitaa viettää aikansa muualla kuin työtä tehden kun mihinkään puheluihin ei vastaa. Nyt saatavia lähes 20 000€ ja nyt lähtee perintätoimiston kautta huomautukset ja 7 päiväinen tratta. Ei enää voi odottaa viime loppu syksyn
      töistä palkkioita. Loppuu tämä toiminta missä viedään asiakkailta rahat mutta työnsuorittajat eivät niitä saa.

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä. Kolme keikkaa tehty, nekin Helpdor tilannut ihan pieleen ja asiakkaan pettymykseksi. Rahat edelleen saamatta, mutta tekosyitä riittää. Petossyytettä harkittu. Olisiko ryhmäkanne mitään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä. Kolme keikkaa tehty, nekin Helpdor tilannut ihan pieleen ja asiakkaan pettymykseksi. Rahat edelleen saamatta, mutta tekosyitä riittää. Petossyytettä harkittu. Olisiko ryhmäkanne mitään?

        Kuulostaa tutulta! Kannatan ryhmäkannetta. Helpdor tosin myös jo protestilistalla monta kertaa niin en tiedä mikä tämän rikollisjengin pysäyttää kun eivät kunnioita mitään lakeja mutta mukana ollaan jos ryhmäkannetta aletaan laittaa! Tekosyitä tehtaillaan ihan nigerialaiseen malliin...pelkkää p....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa tutulta! Kannatan ryhmäkannetta. Helpdor tosin myös jo protestilistalla monta kertaa niin en tiedä mikä tämän rikollisjengin pysäyttää kun eivät kunnioita mitään lakeja mutta mukana ollaan jos ryhmäkannetta aletaan laittaa! Tekosyitä tehtaillaan ihan nigerialaiseen malliin...pelkkää p....

        Kyseessä on Tilauspetos Jos on todistettavissa, että yritys työtä tilatessaan on ollut tietoinen siitä, ettei se voi tai aio maksaa suorituksesta, lähtee yrityksen johtoryhmä istumaan. Jatkettuna tämä on törkeä, josta luetaan 4kk -4v istumista. Nykyisillä taustoilla oikeuden luulisi kallistuvan korkeampaan tuomioon.

        Tämä on todistettavissa tilausketjujen perusteella. Jos yrityksellä on edellisistä tilauksista maksamattomia palkkioita, tilatessaan sen täytyy olla palvelualustakonspetin mukaisesti tietoinen siitä, ettei se kykene maksamaan lupauksen mukaisia palkkioita.

        Tämä saadaan todistettua vain tekemällä yhteistyötä. Keitä on mukana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä. Kolme keikkaa tehty, nekin Helpdor tilannut ihan pieleen ja asiakkaan pettymykseksi. Rahat edelleen saamatta, mutta tekosyitä riittää. Petossyytettä harkittu. Olisiko ryhmäkanne mitään?

        Kannatan!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyseessä on Tilauspetos Jos on todistettavissa, että yritys työtä tilatessaan on ollut tietoinen siitä, ettei se voi tai aio maksaa suorituksesta, lähtee yrityksen johtoryhmä istumaan. Jatkettuna tämä on törkeä, josta luetaan 4kk -4v istumista. Nykyisillä taustoilla oikeuden luulisi kallistuvan korkeampaan tuomioon.

        Tämä on todistettavissa tilausketjujen perusteella. Jos yrityksellä on edellisistä tilauksista maksamattomia palkkioita, tilatessaan sen täytyy olla palvelualustakonspetin mukaisesti tietoinen siitä, ettei se kykene maksamaan lupauksen mukaisia palkkioita.

        Tämä saadaan todistettua vain tekemällä yhteistyötä. Keitä on mukana?

        Ehdottomasti lähtisin mukaan. Oma rikosilmoitus jo tehty mutta sehän ei riitä mihinkän


    • Anonyymi

      Kannattaa aina tehdä rikosilmoitus suorana Suomen poliisille jos tulette yrityksen toimesta huijatuksi. Rikosilmoitus on oikeasti ainoa keino jolla vastuuttomasti toimivat yritykset saadaan toiminnastaan lain eteen edesvastuuseen.

      • Anonyymi

        Laki ei toimi Suomessa sen takia tämä tyyppi edelleen jatkaa huijamista. Monet rikosilmoitukset tehty, tästä huijari firmasta ja rikollisesta ihmisestä tuloksetta.


    • Anonyymi

      Tilasin Helpdorilta remonttiapua, joka hoituikin kätevästi juuri haluamaani hetkeen suurinpiirtein seuraavaksi päiväksi. Lähettivät laskun etukäteen, ja se piti myös maksaa, missä kohtaa olisi varmaan hälytyskellojen pitänyt soida.

      Kun sovittu ajankohta koitti, ketään ei saapunut paikalle. (Varsin ystävällinen) aspa rupesi sitten jotain muuta tahoa säätämään siinä seuraavalle päivälle, mutta tässä vaiheessa olin jo tutustunut muun muassa tähän keskusteluketjuun, ja oli jo mennyt hermot.

      Pyysin siis, että peruvat keikan ja palauttavat rahani. Olivat ensin vetämässä tästä välistä "3 prosentin käsittelykulua", mutta luopuivat siitä sitten. Kyse ei todellakaan ollut tässä kohtaa enää siitä palautettavasta summasta vaan periaatteesta. Rahojen piti olla tilillä 7-10 arkipäivän kuluessa, mutta tämänkin perään piti soitella määräajan jälkeen useampaan otteeseen ennen kuin palautus lopulta hoitui.

      Suosittelen välttämään kyseistä firmaa. Asiakaspalvelijat olivat erittäin ystävällisiä, mutta jokin tossa bisnesmallissa on perseellään, kun aivan yksinkertaisetkaan hommat ei hoidu asiallisesti.

      • Anonyymi

        Helporille tekee enää töitä vain täysin toivottomassa tilanteessa oleva urakoitsija. Mahdollisuudet saada työstä palkkio ovat 1:5


    • Tilasin putkimiehen asentamaan pesukoneen klo 16. Ennakkomaksu 103 €. Soitti klo 18 ja ilmoitti tulevansa klo 22 ! Tuli kuitenkin vartin kuluttua ja räpelsi asennusta yli tunnin. Suomeksi ei osannut puhua kuin sanoja "lutka ja huora". Työ tuli kuitenkin tehtyä.

    • Tilattu tuuletinvalaisimen asennus kattoon klo 12. Ennakkomaksu 73,50 €. Asentaja ei tullut ollenkaan. Lupasivat palauttaa rahat. Ei ole tullut, eikä vastaa puheluihin eikä sähköpostiviesteihin. Että sellainen firma, kiertäkää kaukaa !!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hesarin juttu oli aika ympäripyöreä. Sai mainosta pojat itselleen. Jutun kyllä pääsee lukemaan kun ottaa sen 2 viikon määräaikaisen ilmaiskauden.


    • Anonyymi

      Kannattaa liittyä FB ryhmään Helpdor Uhrit. Meitä huijattua on siellä paljon.

    • Anonyymi

      Helpdorhan haettiin juuri konkurssiin. Varmaan kuulittekin jo tästä? Asian näkee esim maksukyvyttömyysrekisterin haulla.

      • Anonyymi

        Mistä tästä löytyisi informaatiota? Kun en nyt tähän hätään löytänyt, törmäsin tähän ketjuun kun yritykselleni tarjottiin yhteistyötä tämän Helpdorin kanssa ja aloin googlettaan mikä juttu kun ei taloustietoja vuodelta 2019 löytynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tästä löytyisi informaatiota? Kun en nyt tähän hätään löytänyt, törmäsin tähän ketjuun kun yritykselleni tarjottiin yhteistyötä tämän Helpdorin kanssa ja aloin googlettaan mikä juttu kun ei taloustietoja vuodelta 2019 löytynyt.

        Täältä näin: https://maksukyvyttomyysrekisteri.om.fi/


    • Anonyymi

      Facebookistä löydyy myös sivu : helpdor uhrit , siellä on kaikki huijaukset ja tarinat ja joku 150 jäsentä

    • Anonyymi

      Haluaisin vaan rahani takaisin, koska noille oli pakko maksaa etukäteen, mutta käyttävät ulkomaalaistaustaisia firmoja, joita ei voi edes päästää remonttia tekemään, jos vähänkin viitsii lukea puolivillaisten yritysten toimenkuvaa ! Siivousfirmat esim. ovat valmiita remppaan ! Just. Miten noilta nyt saa rahansa ???

    • Anonyymi

      Firmat tai tekijät älä tehdä Helpdorille töitä siellä ei maksaa palkkoja

    • Anonyymi

      Jättivät muuton tekemättä. Rahat sain takaisin yli kymmenen yhteydenoton ja kolmen ja puolen kuukauden päästä. Sähköposteihin ei aina vastattu. Asia luvattiin hoitaa useamman kerran, mutta rahoja ei kuulunut.

    • Anonyymi

      Sama täällä,
      Yhteyttä otin sähköpostitse ja soviteltiin kauppoja kunnes sovittiin että ovat yhteydessä takasin tunnin sisään puhelimitse, eivät ikinä enään vastanneet puheluihin eikä viesteihin. Onneks en sentää maksanu tälle 1/5 tähden ”muuttoavulle”. Naurettavaa.
      Olin vielä katellut kokemuksia kyseisestä yrityksestä ja halusin ite kokea ja itse katsoa onko legit ja näköjään pitää paikkaansa kaikki negatiiviset palautteet ku täältä multakin tulee lisää :DDDD

    • Anonyymi

      ^^^^^^
      Ja tämän takia muuttokustannukset kolminkertaistuivat vaikka ekassa helpdorin sähköpostissa tarjosivat apua tietoja kysellen

    • Anonyymi

      ÄLÄ KÄYTÄ HELPDORIA, menetät vain rahasi ja saat pahan mielen. Meillä kävi siivoajat, jotka eivät puhuneet suomea tai englantia. Siivosivat ensin vessat ja samoilla räteillä lähtivät siivoamaan sitten keittiötä. Latttiat olivat luuttuamisen jälkeen täynnä mustia kengänjälkiä. Lähtivät tunnin etuajassa, mutta yrittivät laskuttaa koko ajasta koska tämä heillä kuulemma käytäntö. Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin. Riitautin laskun Klarnassa, mutten jaksanut lähteä tappelemaan pidemmälle.

    • Anonyymi

      Tää on ihan huijari firma. Ainut asiakaspalvelua on Juho, joka ei vastaa puheluihin.

    • Anonyymi

      Tilasin putkimiehen tämän firman kautta. Ei olis kantsinut. Missas kaks sovittua aikaa. Odotin turhaan. Kun otin taas yhteyttä tähän Helpdooriin niin pahoitellaan vaan ja luvataan korvata hinnassa. Sit itse tekijä soittaa, mut en ymmärtänyt oikeastaan mitää, kun tuo englannin kieli ei suju. Oli laitettu kolmas aika, mutta ei sekään pitänyt. Onni tässä kaikessa oli etten maksanu etukäteen mitään. Klarnalta maksuaikaa kuukauden. Eli karttakaa koko firmaa!

    • Anonyymi

      Ei maksa tekijöille palkkoja

    • Anonyymi

      Toimii nykyään näköjään nimellä hero24

    • Anonyymi

      Menetin palkkoja näiltä melkein 3000euroa ja odotan vielä niitä syyskuulta asti! Kohta haettava palkkaturvan kautta! En suosittele olevan mitään kyseisen firman kanssa tekemisissä! Ja myös heropayments oyn kanssa! Molemmat kaverit pyörittää firmoja yhdessä! Siis kalle ja juho!

    • Anonyymi

      Samat tyypit pyörittäneet syyskuusta 2022 HERO24 Oy:tä samalla periaatteella kuin Helpdoria. Rekisteriselosteen kautta löytyi HERO24 y tunnus 1026196-8. Muuten ei mitään asiakaspalvelunumeroita tai yhteystietoja kotisivuilla.

    • Anonyymi

      Käsittääkseni ”uusi” Hero 24 palvelu on samojen herrojen firma. Alkoi epäilyttää ja yritin perua keikan. Asiakaspalvelu lakkasi vastaamasta ja rahat kadonneet.

      Hero 24 kusetus on hyvin tehty ja sisältää applikaationkin. Älä kokoeile, älä lataa!

    • Anonyymi

      Omistaakohan sama henkilö Hero24:n? Sieltäkään en ottaisi mitään palvelua koska maksu pitää suorittaa ennenkuin edes tietää kuka palvelun tulee tekemään ja yhteydenotto siivouspalvelun tekijäehdokkaalta oli törkeä! Onneksi oli Klarna laskutus mutta senkin poistaminen kesti kolme viikkoa Hero24:ltä lukuisten pyyntöjen jälkeen koska en enää halunnut olla missään tekemisissä kyseisen firman kanssa. Vaikutti hyvin epäilyttävältä. En suosittele!

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe